Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse huisvest in de Rooversbroekpolder, een landelijke locatie tussen Lisse en Sassenheim (provincie Zuid-Holland). PSV St. Hubertus-Lisse biedt een breed scala aan faciliteiten. Naast uitstekende faciliteiten voor de paarden biedt het ook een gezellig "thuisbasis" voor de leden.

P1050676

Wij beschikken over een prachtige accommodatie aan de Rooversbroekdijk 127 te Lisse met een drietal rijbanen. Dit zijn twee binnenmaneges en een grote buitenbaan, allen voorzien van een uitstekende, stabiele en veerkrachtige bodem van Grecon BV. Tevens is er een mooie, gezellige kantine, waar men goed overzicht heeft over de grote binnen- en buitenbaan, wanneer er bijvoorbeeld les gegeven wordt.

Onze accommodatie ligt in de Rooversbroekpolder en biedt een (kleine) mogelijkheid om met je paard door de polder te stappen.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor auto’s, trailers en vrachtwagens. 

PSV St. Hubertus–Lisse is sinds 22 november 2007 in het bezit van een veiligheidscertificaat. Onze vereniging voldoet hiermee aan de strenge eisen van de Stichting Veilige Paardensport (www.veiligpaardrijden.nl).

Op onze locatie gelden bepaalde regels:
- Algemeen Reglement 
- Huisregels
Rijbaanregels

 

Komende evenementen

Geen evenementen

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport