Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse beschikt over een drietal rijbanen. Deze zijn voorzien van een stabiele en veerkrachtige bodem van Grecon BV. De grote binnenbaan (20x60 meter), deze wordt onder andere gebruikt voor verenigingslessen en wedstrijden. Vanuit de kantine heeft u een goed overzicht op alles wat er zich in deze bak afspeelt. Daarnaast hebben wij een kleinere binnenbaan (20x45 meter), deze wordt onder andere gebruikt voor het losrijden tijdens wedstrijden. De binnenbanen zijn aan elkaar verbonden. Tevens is er een buitenbak (25x60 meter) en deze kan ook vanuit de kantine en het terras worden bekeken.

Zie bakbezetting voor de complete bakbezetting de komende periode met wekelijkse lessen en de evenementen.Binnenbak

Leden hebben (tegen betaling) gedurende de gehele week de beschikking over de binnenbanen. Doordeweeks is de grote binnenbaan in de avond gereserveerd voor verenigingslessen. Op die tijden is daar geen vrije toegang. Naast de wekelijkse verenigingslessen wordt de locatie gebruikt voor wedstrijden. Zie bakbezetting voor wanneer beide binnenbanen bezet zijn.

Ruiters en amazones die geen lid zijn van PSV St. Hubertus-Lisse kunnen (tegen betaling) ook gebruik maken van de drie rijbanen, maar dit is alleen overdag mogelijk tot 17.00 uur.

Voor iedereen geldt dat men zich dient te houden aan de rijbaanregels. Hierin staat tevens vermeld hoe men gebruik kan en dient te maken van de rijbanen.

Leden, maar ook niet-leden, kunnen een (jaar)abonnement nemen voor het gebruik van de (binnen)baan. Het tarief is voor leden echter lager dan voor niet-leden.

Kosten per uur: € 5,- voor leden en € 10,- voor niet leden
Jaarabonnement leden: € 125,-
Jaarabonnement niet-leden: € 250,-

De binnenbanen zijn ook per uur of dag(deel) af te huren. Neem hiervoor contact op met babet van der Wiel en/of Janneke van Wieringen, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende evenementen

Geen evenementen

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

Nicolette Davis
Weteringweg 113
2156 MX Weteringbrug
Tel. 06-20134453
secretariaat@sinthubertuslisse.nl

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport